OUR STORY

Surplus boutique staat voor kwaliteit. Niet enkel voor een kwaliteitsvol en zorgvuldig samengesteld assortiment, maar ook voor quality time. Voor jezelf verwennen, te ontplooien en te omarmen. Kortom: voor jezelf zijn.

 

Bij Surplus kan je terecht voor elegante, stijlvolle en comfortabele mode van maat 42 tot 54. Doordachte pasvormen en stoffen in functie van vrouwelijke vormen zorgen voor het juiste slankmakende effect.

 

Surplus gaat voor jou op zoek naar collecties en merken die zich speciaal richten op grotere maten, maar toch modieus en stijlvol zijn. Een greep uit ons assortiment? Passioni, Pure by Lucia, Sallie Sahne, Elena Miro, Domina, Amania Mo, Ten ways to be, Four Roses, Frapp, Frank Lyman & Via Appia Due.

Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor premium plussize-merken voor elke gelegenheid met een mogelijkheid tot aangepast make-up- en stylingadvies. Onze stylistes gaan samen met jou op zoek naar de look die jouw persoonlijkheid laat stralen. Op zoek naar het perfecte accessoire om je look compleet te maken? Je vindt ook de prachtige en exclusieve handtassen van Butti terug in ons assortiment.

 

Om je exclusieve shopervaring compleet te maken vestigde Surplus boutique zich in de Diesterstraat 11 in het centrum van Hasselt, de modestad bij uitstek, tussen topadressen zoals Stijn Helsen, Marc Cain, La Cosa, Delvaux en Max Mara. Het overwegend Italiaanse design en de servicegerichtheid die in de winkel de toon zetten, passen perfect in het plaatje.

Surplus is eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes in de Kapelstraat en de Schiervellaan, op wandelafstand van de winkel. Wie vanuit Geel, Mol, Ham, Paal, Beringen, Tessenderlo, Heusden-Zolder of Borgloon komt, bereikt ons het snelst via de E313. Vanuit Diest, Lummen, Bekkevoort en Tielt-Winge neem je eerst de E314. Vanuit Genk is de N75 richting Hasselt-centrum je snelste optie, vanuit Sint-Truiden de N80. Wie uit de richting van Overpelt, Houthalen-Helchteren en Zonhoven komt, neemt het best de N715.

 

Auto's zijn toegelaten in de Diesterstraat. Zet vrouwlief, moeder, grootmoeder of dochterlief dus gerust voor de deur af. Parkeren kan in de Koningin Astrid-parking, aan de Kuringersteenweg ter hoogte van het station. Moeilijk te been? Vlak voor de deur bevindt zich een parking voor invaliden.

Kom je binnenkort eens langs? De cava staat koud en de koffie warm!